divendres, 25 d’octubre del 2013

Eïna didàctica multimèdia

Una vegada visitats diversos enllaços, passo a presentar un exemple de material didàctic i interactiu que considero ens servirà de model alhora de crear la nostra pròpia eina.

Per començar, he escollit la web xtec. perquè la considero un bon referent que proporciona al visitant diversos recursos adreçats a tot tipus de receptor, permetent-nos escollir els aspectes que volem que es compleixin. Per tant, a partir d’un enllaç principal s’ofereix l’usuari l’oportunitat d’escollir els temes als quals vol que respongui la seva activitat. Una vegada seleccionada la tria, es presenten una sèrie de recursos que responen als interessos del receptor. D’aquesta manera, es filtra la informació i l’usuari es dirigeix directament a allò que cerca.

Seguits tots els passos i visitades moltes activitats, he escollit l’anomenada “Quin temps fa?”. Aquest recurs està adreçat als infants d’Educació infantil (3 – 6) amb l’objecte de treballar i reforçar la rutina diària de l’observació del temps, i es presenta a partir de dos apartats (jocs i dites) que contenen diferents tipus de joc.

També he escollit aquest joc perquè considero que recull diversos aspectes que tots els materials didàctics haurien de tenir: reforça coneixements, permet el desenvolupament de l’infant en una àrea concreta, motiva i engresca els més menuts, i també reforça l’encert dels infants sense exagerar els falls.

Fixa't en les seves peculiaritats:








  
Si vols jugar, clica aquí.

Gràcies per visitar el meu blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada